<<< Takaisin hakemistoon


Ilkka 21.3. 1995
"Veltto" laukaisemaan
hypnooseja eduskuntaan
om
Suomen Ekologisen puolueen Pertti Virtasella on maanantaina vaalipäivän jälkeen kova halu lepäämään ja lepäämään hän aikookin, vaikka media on nyt ylen kiinnostunut. Eduskuntaan asti vieneen vaalikampanjan julisteiden kantaminen kurjissa kevätkeleissä sai aikaan keuhkoputken tulehduksen. Se pitää nyt hoitaa pois ennen eduskuntatyön alkua.

- Minulla ei ollut uhrata varoja vaalibudjettiin. Yhden 800 markan ilmoituksen laitoin Aamulehteen kampanjan lopuilla, Virtanen naurahtaa. Jonkin verran hän sai apua julisteiden kantamiseen tukijoiltaan.

Ekologisesta puolueesta ainoana eduskuntaan päässyt Pertti "Veltto" Virtanen aikoo vaikuttaa eduskunnassa psykologin ammattitaidollaan. Hän kokee tehtäväkseen vapauttaa ihmiset, laukaista hypnoottisia mekanismeja. Hän aikoo pyrkiä palauttamaan myös nykyisen hallituksen murentamaa poliittista moraalia.

Virtanen on vahvasti lapsuuden kotipaikkansa Sydän-Hämeen puolella. Häme on hänen mielestään joutunut politiikassa sorrettuun asemaan.


Sillanrakentajaksi
Virtanen tahtoo levittää eduskunnasta käsin perushämäläisiä perushyveitä, mm. terapeuttista huumoria. Pertti Virtanen syntyi Hämeenlinnassa, mutta muutti 11-vuotiaana Tampereelle. Takavuosina hän työskenteli myös Etelä-Pohjanmaalla. - Ihmeen hyvin minä viihdyin myös Etelä-Pohjanmaalla.

Virtanen sanoo olevansa nykyisin sillanrakentaja. Siitä on jo kaksikymmentä vuotta, kun hän häiriköi. - Sillanrakentaja olin myös Pohjanmaalla. Vaikka minua ensin suorastaan ajettiin pois sieltä, lopuksi ei meinattu päästääkään pois.

Virtanen uskoo, että jossain isommassa puolueessa hänen läpimenonsa olisi ollut huomattavasti tätäkin helpompi. Hän on yllättynyt hyvästä menestyksestään myös siksi, että oli arvellut häntä vastaan olevan median tekevän enemmänkin hallaa. Hyökkäys tuli nyt vähän eri taholta kuin presidentinvaaleissa.

- Kannattajissani oli tällä kertaa yllättävän paljon vanhempia, varsinkin naisia, Virtanen sanoo.—om


Pertti & Paavo

Kirjavan "Puolueen"
sitoutumattoman
puheenjohtajan
ja EU-vaaliehdokkaan
Pertti "Veltto" Virtasen
tavoittaa sähköpostitse
tätä tekstiä
napauttelemalla...
Virtasen sivujen ylläpitäjä
Jukka "Waldemar" Wallenius
on myös EU-vaaliehdokas
ja hänelle sähköposti
lähtee tätä tekstiä
napsuttelemalla...

-----

Nyt kaikki kriittisesti EU:hun suhtautuvat ihmiset
liittyvät yhteen ja äänestävät Velton
EU-parlamenttiin!

Kirjava

Takaisin sinne mistä tulitkin...

Näpäytä ylläolevaa palkkia tai tätä tekstiä, niin pääset takaisin sinne mistä tulitkin...